Ние сме секогаш тука за Вашите потреби.

Ќе Ви помогнеме да се преставите во најдобро светло.

ИН ДИЗАЈН СТУДИО успешно ги остварува своите активности од 2003 година.
Првичниот фокус е во максимална поддршка на клиентите во изнаоѓање на најдобрите решенија за дизајн и печатење во однос на нивните желби и потреби.
Во оваа смисла, денес можеме да Ви ги понудиме сите видови на печатени материјали во дигитална и офсет технологија, чиј квалитет ги исполнува високите стандарди на пазарот и барањата на реномираните клиенти.

 

Располагаме со
ДИГИТАЛЕН, ДИГИТАЛЕН УВ и ОФСЕТ ПЕЧАТ.
Со дизајн и припрема на Вашиот рекламен материјал може целосно да го затвориме кругот.

Квалитетот, пристапните цени, и исполнетите рокови, се причина повеќе да ја добиеме Вашата доверба.
Се надеваме дека ќе ги препознаете нашите напори и желби,  секој од нас да стане поуспешен!

Професионален пристап

Повеќе годишното искуство во печатењето и дизајнот, се гарант за професионален пристап од идеја до реализација.

Резултати

Изглед различен од другите.
Пристапни цени, но сепак квалитет на високо ниво.

Зошто ние?

Другите одбиле да Ви го направат она што се чини "невозможно" или не може да го запазат рокот што го барате.
Високо ниво на квалитет и задоволните клиенти ни се најважни.

Задоволни клиенти

Вашето задоволство е наша најголема мотивација.

ЕДНОСТАВНО - сакате некој кој ќе печати за Вас, а да го направи тоа како за себе.