Печатење нотес
KANZAS A5

ОПИС

Нотес Kanzas со тврда корица од PU мат материјал, тенка еластична лента на корицата, лента за обележување на страници и држач за пенкало во иста боја како нотесот, заоблени агли.

Книжен блок 80g/m2 со вкупно 160 страни со линии

Димензија: 
А5 14 х 21см

БОЈА

зелена, бела, црна, црвена, сина и тегет

ЦЕНА:

140 ден. + ддв (без печатење)

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран).

ИЗРАБОТКА

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

30

МЕНИ