Рекламен материјал  ► Капа VIZART
 

Печатење капи

Printing caps: vizart

ОПИС

Памучна капа со рефлектирачка трака околу цела капа и на врвот.
Величина: 58см
 

ЦЕНА:

120ден. + ддв 

БОЈА:

црна, црвена и портокалова

ВИД НА ПРИНТ

Kолор испечатено.
Везење, ДТФ пресликач за текстил

МИНИМУМ НАРАЧКА

20 парчиња
По извршената нарачка ќе бидете контактирани за достапнста на бојата на пенкалата, количината и рокот на испорака.

МЕНИ