Печатење роковник KELN B5

ОПИС

Роковник B5 формат 17,6 х 25 cm
Корицата е погодна за UV печат.

Книжниот блок е без датуми и е погоден за пишување на разни белешки.Се печати на бела офсетна хартија 80 g/m2  со вкупно 224 страници.

Првата страница е предвидена за лични информации додека сите останати страници се предвидени за белешки.

Димензија: 
B5  17,6 x 25 см

БОЈА

 светло сив, темно сив, тегет и црн

ЦЕНА:

280 ден. + ддв

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран).

ИЗРАБОТКА

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

20

МЕНИ