Печатење канцелариска коцка MULTIPLA

ОПИС:

Биоразградлива коцка на расклопување со стикери во разни бои за обележување, ливчиња во повеќе бои за бележки и место за пенкала.

ЦЕНА:

230 ден. + ддв (без печатење)

БОЈА:

тегет и црна 

ДИМЕНЗИЈА:

8,5 х 8,5 х 8,5 cm

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

50

МЕНИ