Совршено дополнување за бирото во Вашата канцеларија. Можност за брендирање со Вашето лого full колор.

ОПИС

Биоразградлива коцка со ливчиња во повеќе бои за белешки.

БОЈА

црна;  тегет;  црвена;  беж;  бела

ЦЕНА:

242 ден. +ддв.

ВИД НА ПЕЧАТ

Колор печат (едностран или двостран).

UV ЛАК - дополнителна опција

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ