КУТИЈА ЗА РОКОВНИК B5

ОПИС

Кутија за роковник изработена од моден картон.
B5 формат

Димензија: 
B5  17,6 х 25см

БОЈА

Црна

ЦЕНА:

80 ден. + ддв.

КОЛИЧИНА

20 парчиња

МЕНИ