Печатење нотеси:
МИА  A6

ОПИС

Нотес со тврда корица, 100 листа со линии.
Содржи лента за обележување на страните.

Димензија: 
А6 формат (10,5 х 14.8см)

БОЈА

Нотес во црна боја.

ЦЕНА:

110 ден. + ддв.

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран).

ИЗРАБОТКА

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

30

МЕНИ