► Промотивен рекламен материјал Сублимациски mousepad

 

Печатење сублимациски mousepad

Printing mousepad

ОПИС

Mouse pad за сублимација со гуменa подлога  

ДИМЕНЗИЈА

22  x 18 см

ЦЕНА:

50 ден. + ддв (без печатење)

БОЈА

Бел со можност за фул колор печат

ВИД НА ПРИНТ

Едностран фул колор печат

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

50

МЕНИ