Печатење нотес NIGRA A5

ОПИС

Нотес со тврда корица, еластична лента преку корица и држач за пенкало. 

Корицата е погодна за UV печатење во сите бои.
Коверт во внатрешна задна корица.

Книжен блок, 80гр. хартија со линии за белешки, 192 страни.

Димензија: 
14 х 21,5см

БОЈА

Црна корица со еластична лента во зелена боја

ЦЕНА: Прашај

180 ден.  150ден. + ддв

ВИД НА ПЕЧАТ

Колор печат (едностран или двостран).

UV ЛАК - дополнителна опција

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

20

МЕНИ