Печатење нотес  JAVA А5

ОПИС

Нотес А5 формат 14 х 21.5 см.
Корицата е погодна за UV печат.

Нотес со тврда корица, еластична лента на корицата, внатрешна лента за обележување во боја  како нотесот, држач за пенкало, заоблени агли. Колор рабови на книжниот блок во боја на еластчната лента.

Книжниот блок содржи 192 страни со линии за белешки. Првата страица содржи формулар за лични податоци.

ДИМЕНЗИЈА

А5 формат 14 х 21.5 см

БОЈА

црвена, црна, тиркиз, плава, виолетова и зелена

ЦЕНА:

350 ден. + ддв

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран).

ИЗРАБОТКА

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

20

МЕНИ