Печатење нотеси
LUKS A5 

ОПИС

Кожен Нотес со 100 бели листови.
Содржи лента за обележување и еластична лента во боја иста како нотесот.

Димензија: 
А5 формат  (14.8 x 21см)

БОЈА

црна и сребрена боја.
 

ЦЕНА:

170 ден. + ддв 

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран).

ИЗРАБОТКА

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

20

МЕНИ