Печатење нотеси
Pinto A5

ОПИС

Нотес со тврдa корица, еластична лента на корицата, внатрешна лента за обележување во боја како нотесот, држач за пенкало, заоблени агли.
Kорицата e со два материјала, белиот дел e наменет за печатење.
Книжен блок: 80гр. хартија, 160 страни по коцки предвидени за белешки.

Димензија: 
14 х 21см

БОЈА

плава

ЦЕНА:

250 ден. + ддв (без печатење)

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран).

ИЗРАБОТКА

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

30

МЕНИ