► Промотивен рекламен материјал ► Метално огледало GLOW
 

Печатење огледала GLOW

ОПИС

Метално огледало со обично и зголемувачко огледало.

ЦЕНА:

210 ден. + ддв (без печатење)

БОЈА:

Сребрена.

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

20

МЕНИ