► Промотивен рекламен материјал ► Деловна папка NOTEX
 

Печатење папки NOTEX

ОПИС

Деловна папка со заменлива подлога А4, држач за пенкало и џеб на внатрешниот капак.
Материјал: еко кожа.
 

Димензија:

23 x 32 x 2.0 см

ЦЕНА:

310 ден. + ддв (без печатење)

БОЈА:

Црна.

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

20

МЕНИ