► Промотивен рекламен материјал  ► Печатење DVD/CD
 

Печатење на DVD/CD

Full колор печатење на DVD или CD, со фотографија и лого на Вашата фирма. Парцијален UV лак на одредени делови е опција која Ви ја препорачуваме.

ВИД НА ПЕЧАТ

Колор печат

UV ЛАК - дополнителна опција

UV лак парцијален или целосен; мат или сјаен

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

од 50 примероци па нагоре

ДОКОЛКУ САКАТЕ И ОПАКОВКИ ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

МЕНИ