ПЕЧАТЕЊЕ КАЛЕНДАРИ

Календарите може да бидат столни или ѕидни. Бројот на страните варира од 7 страни, 13 страни па се до една страна за ѕиден.

Printing Calendars

ФОРМАТ

Формат на ваше барање. 

БРОЈ НА СТРАНИ

На ваше барање. Сите опции се можни.

ХАРТИЈА

Препорачуваме 150гр. кунздрук

ПЕЧАТЕЊЕ

Зависно од типот на календарот:
Двостран колор или едностран колор

ИЗРАБОТКА

Столни; Ѕидни

ПОВЕЗ

Спирала. Секоја друга опција е можна.

ЗА СЕКОЈА ДИМЕНЗИЈА, ВИД НА ХАРТИЈА ИЛИ КОЛИЧИНА

МЕНИ