ПЕЧАТЕЊЕ КАТАЛОЗИ

И покрај дигиталното време, печатениот каталог е се уште е потребен и мора да се има за многу бизниси.
Димензијата на каталогот може да биде различна, од А4 формат (портрет или легнат), па се до димензијата која ја посакувате.
Цената за печатење зависи од неколку ставки и секогаш треба да ги наведете во вашето барање:
- формат (димензија)
- број на страни
- вид на хартија
- вид на печат: колор или црно бел
- количина


 

Printing Catalogues: A3, A4, A5, A6 Format

ДИМЕНЗИЈА

А4 формат
А5 формат
А6 формат
Секоја друга димензија 

БРОЈ НА СТРАНИ

По Ваша потреба

ВИД НА ХАРТИЈА

Наша препорака:
Корица: минимум 250гр. кунздрук
Внатрешни страни: 170гр. кунздрук
На ваше барање:
секоја друга дебелина на хартија

ПЕЧАТЕЊЕ

Наша препорака:
колор печат

КОЛИЧИНА

По ваш избор

ВИДОВИ НА ИЗРАБОТКА

Секоја опција е можна

ЗА СЕКОЈА ДИМЕНЗИЈА, ВИД НА ХАРТИЈА ИЛИ КОЛИЧИНА


МЕНИ