Вие сте на: Промотивен рекламен материјал ► PVC Картици за лојалност
 

ПЕЧАТЕЊЕ PVC КАРТИЦИ за ЛОЈАЛНОСТ

Задржете ги постојаните и придобијте нови клиенти преку Лојалити картиците. Понудите им на Вашите клиенти картици со кој ја докажуваат нивната лојалност кон Вас.

Printing PVC Loyalty Cards

ДИМЕНЗИЈА

86мм х 54мм

МАТЕРИЈАЛ

PVC - Дебелина од 0,35мик. до 0,75 мик. 

ВИД НА ПЕЧАТ

Колор печат (едностран или двостран)
Печат во една боја (едностран или двостран)

UV ЛАК - дополнителна опција

Едностран или двостран парцијален лак. УВ лакот може да биде мат или сјај.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЊЕ

Пластичните картици може додатно да се персонализираат: со додавање на сериски броеви, Бар код, име и презиме.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ

02 20 50 630