► Промотивен рекламен материјал   ► Меморандуми
 

Printing Memorandums

ПЕЧАТЕЊЕ 200 КОЛОР МЕМОРАНДУМИ

А4 за 1.800 ден. +ДДВ 

ДИМЕНЗИЈА

210мм х 297мм

ХАРТИЈА

80гр. офсетна хартија

ПЕЧАТЕЊЕ

Едностран колор печат

НАЈЧЕСТО БАРАНИ КОЛИЧИНИ

количинацена
200 примероци1.800 ден.
•нарачај•
500 примероци4000.00 ден.
•нарачај•
Цените се без 18% ДДВ

ЗА СЕКОЈА ДРУГА КОЛИЧИНА ИЛИ ВИД НА ХАРТИЈА

МЕНИ