ПЕЧАТЕЊЕ МЕНИЈА 

Менито е основа на секој ресторан. Првиот впечаток за Вас и Вашиот ресторан гостинот го добива преку менито.

Printing Menus: A4, A5 or any other format

ФОРМАТ

А4, А5 или било кој друг формат на ваше барање.

ХАРТИЈА

Препорачуваме 300гр. кунздрук

ПЕЧАТЕЊЕ

Колор

ИЗРАБОТКА

Двостран пластификат (мат или сјај)
Спирално укоричување
Хевтање

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

од 5 примероци па нагоре

ЗА СЕКОЈА ДИМЕНЗИЈА, ВИД НА ХАРТИЈА ИЛИ КОЛИЧИНА

МЕНИ