Printing Folders

ПЕЧАТЕЊЕ 50 ПАПКИ

за 2.500 ден. +ДДВ 

ДИМЕНЗИЈА

220мм х 310мм

ХАРТИЈА

300гр. кунздрук

ПЕЧАТЕЊЕ

Едностран колор печат

ВИД НА ЏЕБ

Лепен

ИЗРАБОТКА

Сјај или мат пластифицирани-еднострано

НАЈЧЕСТО БАРАНИ КОЛИЧИНИ

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕЦЕНА
50 примероци2.500 ден.
•нарачај•
100 примероци4,800 ден.
•нарачај•
200 примероци8,000 ден.
•нарачај•
Цените се без 18% ДДВ

ЗА ДРУГА КОЛИЧИНА, ВИД НА ХАРТИЈА ИЛИ ФОРМАТ

МЕНИ