Printing Posters

ПЕЧАТЕЊЕ 50 ПОСТЕРИ

А3+за 1.000 ден. +ДДВ 

ДИМЕНЗИЈА

320мм х 438мм

ХАРТИЈА

150гр. сјаен кунздрук

ВИД НА ПРИНТ

Едностран колор печат

НАЈЧЕСТО БАРАНИ КОЛИЧИНИ

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕПОСТЕРИ А3+ ФОРМАТ
20 примероци400 ден.
•нарачај•
50 примероци1.000 ден.
•нарачај•
100 примероци1.950 ден.
•нарачај•
1000 примероци4.500 ден.
•нарачај•
Цените се без 18% ДДВ

ЗА ДРУГА КОЛИЧИНА, ВИД НА ХАРТИЈА ИЛИ ФОРМАТ

МЕНИ