► Промотивен рекламен материјал   ► PVC Преимиум визит карти
 

Печатење PVC ПРЕМИУМ визит-карти

Оставете впечаток кај вашите клиенти уште од самото давање на визит-картата и бидете сигурни дека истата ќе ја зачуваат долг период.

Printing PVC Business Cards: Premium

ДИМЕНЗИЈА

85мм х 55мм

МАТЕРИЈАЛ

PVC - Дебелина од 0,35мик. до 0,75 мик. 
Боја: по избор

ПЕЧАТЕЊЕ

Колор печат (едностран или двостран)
Себро печат (едностран или двостран)
Злато печат (едностран или двостран)

ИЗРАБОТКА

UV лак - мат или сјај
Едностран или двостран парцијален лак. Издигнување на одредени делови од текстот, шарата или логото до 1мм од површината на визит картата.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ