► Промотивен рекламен материјал  ► Сертификати/ Дипломи
 

Printing Certificates/Diplomas

ПЕЧАТЕЊЕ 100 СЕРТИФИКАТИ / ДИПЛОМИ

за 1.200 ден. +ДДВ 

ДИМЕНЗИЈА

А4 (210мм х 297мм)

ХАРТИЈА

300гр. сјаен кунздрук

ПЕЧАТЕЊЕ

Едностран колор печат

НАЈЧЕСТО БАРАНИ КОЛИЧИНИ

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕЦЕНА
50 примероци750 ден.
•нарачај•
100 примероци1.200 ден.
•нарачај•
200 примероци2.200 ден.
•нарачај•
Цените се без 18% ДДВ

ЗА ДРУГА КОЛИЧИНА, ВИД НА ХАРТИЈА ИЛИ ДИМЕНЗИЈА

МЕНИ