► Промотивен рекламен материјал   ► Визит карти
 

Printing Business Cards

ПЕЧАТЕЊЕ 100 ЕДНОСТРАНИ
ВИЗИТ-КАРТИ

за 350 ден. +ДДВ 

ОПИС

Стандардните визит-карти најчесто се печатат во поголеми количини и се користат за помасовни настани како на пример саеми, семинари или места каде што има поголема фреквенција на луѓе. 

ДИМЕНЗИЈА

90мм х 50мм
85мм х 55мм

ХАРТИЈА

300гр. кунздрук Фабриано

ПЕЧАТЕЊЕ

Едностран колор печат

ВИ ТРЕБА ДРУГА КОЛИЧИНА

ТИРАЖ100 примероци200 примероци500 парчиња1000 примероци
Еднострани350 ден.
•нарачај•
500 ден.
•нарачај•
800 ден.
•нарачај•
1.000 ден.
•нарачај•
Двострани500 ден.
•нарачај•
700 ден.
нарачај•
1.150 ден.
•нарачај•
1.500 ден.
•нарачај•
Еднострани 
+
пластификат
450 ден.
•нарачај•
650 ден.
•нарачај•
1.050 ден.
•нарачај•
1.300 ден.
•нарачај•
Двострани
+
пластификат
650 ден.
•нарачај•
950 ден.
•нарачај•
1.500 ден.
•нарачај•
1.900 ден.
•нарачај•
Со обли агли+ 1,00 ден/картичка+ 1,00 ден/картичка+ 1,00 ден/картичка+ 1,00 ден/картичка
Цените се без 18% ДДВ

ЗА СЕКОЈА ДРУГА КОЛИЧИНА ИЛИ ВИД НА ХАРТИЈА

МОЖЕБИ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

МЕНИ