► Промотивен рекламен материјал ► Перниче за патување VOYAGE

Перниче за патување
VOYAGE

ОПИС

Патничко перниче на дување во футрола

ЦЕНА:

95 ден. + ддв (без печатење)

ДИМЕНЗИЈА:

34 x 25 x 10 cm

БОЈА:

тегет, сива и црвена

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

20

МЕНИ