Печатење на MOUSEPAD 

ОПИС:

Mouse pad
Полиестер подлога со антилизгачки грб

ДИМЕНЗИЈА:

20  x 18 см

ЦЕНА:

60 ден. + ддв (без печатење)

БОЈА

црна, плава, жолта, црвена и зелена

ПЕЧАТ

Колор едностран печат

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

50

МЕНИ