Печатење нотеси:
POLO MINI

ОПИС

Нотес со тврда корица, еластична лента преку корица и држач за пенкало. 

Корицата е погодна за UV печатење во сите бои.
Коверт во внатрешна задна корица.

Книжен блок, 80гр. хартија со линии за белешки, 192 страни.

Димензија: 
B6 12,5  х 17,6см

БОЈА

црна, тегет, сина, црвена и сребрена 

ЦЕНА:

120 ден. + ддв.

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран).

ИЗРАБОТКА

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

20

МЕНИ