Печатење нотес
POLO A5

ОПИС

Нотес со тврда корица, еластична лента преку корица и држач за пенкало. 
Корицата е погодна за UV печатење во сите бои.
Коверт во внатрешна задна корица.
Книжен блок, 80гр. хартија со линии за белешки, 192 страни.

Димензија: 
14 х 21,5см

БОЈА

Сива, бела, тегет, мастило сина, црвена.

ЦЕНА:

180 ден. + ддв (без печатење)

ВИД НА ПЕЧАТ

Колор печат (едностран или двостран).

UV ЛАК - дополнителна опција

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

20

МЕНИ