► Рекламен материјал  ►Привезок Colon
 

Печатење приврзоци COLON

Printing Keychains: Colon

ОПИС

Метален приврзок. 
Димензија: 
 2.3 x 0.2 cm

БОЈА

Црна, бела, зелена, сина и црвена.

ЦЕНА:

30 ден. + ддв (без печатење)

ВИД НА ПРИНТ

KОЛОР печат.

ИЗРАБОТКА

Колор печат со парцијален UV лак

МИНИМУМ НАРАЧКА

100 парчиња
По извршената нарачка ќе бидете контактирани за достапнста на бојата, количината и рокот на испорака и за останатите детали во врска со печатењето.

МЕНИ