► Рекламен материјал  ►Привезок Domix
 

Печатење приврзоци Domix

Printing Keychains: Domix

ОПИС

Приврзок со метална плочка.

БОЈА

црна

ЦЕНА:

60 ден. + ддв (без печатење)

ВИД НА ПРИНТ

KОЛОР печат.

ИЗРАБОТКА

Колор печат со парцијален UV лак

МИНИМУМ НАРАЧКА

50 парчиња
По извршената нарачка ќе бидете контактирани за достапнста на бојата, количината и рокот на испорака и за останатите детали во врска со печатењето.

МЕНИ