► Рекламен материјал  ► Привезок FENDY
 

Печатење приврзоци FENDY

Printing Keychains: Fendy

ОПИС

Метален приврзок.

БОЈА

црна, црвена и бела

ЦЕНА

75 ден. + ддв (без печатење)

ВИД НА ПРИНТ

KОЛОР печат.

ИЗРАБОТКА

Колор печат со парцијален UV лак

МИНИМУМ НАРАЧКА

50 парчиња
По извршената нарачка ќе бидете контактирани за достапнста на бојата, количината и рокот на испорака и за останатите детали во врска со печатењето.

МЕНИ