► Рекламен материјал  ► Привезок HELMET
 

Печатење приврзоци HELMET

Printing Keychains: Helmet

ОПИС

Пластичен приврзок со отварач за шише.

БОЈА

Црвена, жолта, бела и сина

ЦЕНА:

45 ден. + ддв (без печатење)

ВИД НА ПРИНТ

KОЛОР печат.

ИЗРАБОТКА

Колор печат со парцијален UV лак

МИНИМУМ НАРАЧКА

100 парчиња
По извршената нарачка ќе бидете контактирани за достапнста на бојата, количината и рокот на испорака и за останатите детали во врска со печатењето.

МЕНИ