► Рекламен материјал  ► Привезок KIKO
 

Печатење приврзоци KIKO 

Printing Keychains: Kiko

ОПИС

Пластичен приврзок со LED лампа.

БОЈА

Црвена, плава, црна, сребрена и бела

ЦЕНА

30 ден. + ддв (без печатење)

ВИД НА ПРИНТ

KОЛОР печат.

ИЗРАБОТКА

Колор печат со парцијален UV лак

МИНИМУМ НАРАЧКА

100 парчиња
По извршената нарачка ќе бидете контактирани за достапнста на бојата, количината и рокот на испорака и за останатите детали во врска со печатењето.

МЕНИ