► Рекламен материјал  ► Рекламни врвки
 

Рекламни врвки

ОПИС

Полиестерски рекламни врвки со можност да се печати на пластичното кругче.

ЦЕНА

70 ден. + ддв

БОЈА:

црвена и тегет

МИНИМУМ НАРАЧКА

50 
По извршената нарачка ќе бидете контактирани за достапнста на бојата, количината и рокот на испорака и за останатите детали во врска со печатењето.

МЕНИ