Печатење нотеси:
REPORTER A6

ОПИС

Биоразградлив нотес на спирала со 
еластична лента и биоразградливо пенкало

Димензија: 14 x 10 x 1.3 см

БОЈА

Црвена, зелена, темно сина и црна.

ЦЕНА:

70 ден. + ддв.

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран).

ИЗРАБОТКА

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

20

МЕНИ