Роковник Prestige B5

ОПИС

Корица со копче на повлекување од PU материјал, внатрешната корица има повеќе прегради и држач за пенкало, обли агли.
Книжениот блок без датуми и погоден за пишување на разни белешки. Печатењето е на бела офсетна хартија 80гр. и содржи вкупно 240 страници. Првата страна е предвидена за лични информации, додека останатите за пишување белешки.

Димензија: 
17 х 24см

БОЈА

црна и црвена

ЦЕНА:

600 ден. + ддв

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран).

ИЗРАБОТКА

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

20

МЕНИ