Печатење Roll Banner

Идеални за оние коишто бараат рекламен производ кој се поставува брзо и едноставно бидејќи може да се расклопат за само неколку секунди.

Printing Roll Banners

ОПИС

Со Алуминиумска рамка

БОЈА

По избор

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат 

ДИМЕНЗИЈА

80х200cm
85x200cм
100x200см

МЕНИ