Сет HAMRONY

ОПИС

ПОКОЛН СЕТ - кутија со магнети
Футрола за картички од плута, пенкало од плута, дрвен привезок, нотес А5 од ПУ материјал и плута.

Димензија: 
25 х 28 х 37мм

БОЈА

Црна и бела

ЦЕНА:

950 ден. + ддв.

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран).

ИЗРАБОТКА

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ