Алуминиумско шише
MATINO

Printing sports bottle: matino

ОПИС

Алуминиумско шише со мат финиш и карабина за лесен транспорт.
Капацитет до 550 mL.
ø66 x 216 mm

ЦЕНА:

320 ден. + ддв (без печатење)

БОЈА:

бела, црна, тегет, зелена, жолта и црвена

ВИД НА ПРИНТ

FULL колор печат 

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

20 

МЕНИ