► Промотивен рекламен материјал ►Керамичка шолја ART
 

Керамичка шолја ART

Printing Mugs: art

ОПИС

Керамичка шолја со вклучена креда со која
може  да се пишува на самата чаша.
Капацитет до 360 mL.

ЦЕНА:

270 ден. + ддв

ВИД НА ПРИНТ

сито и тампон печат

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

20 

МЕНИ