► Промотивен рекламен материјал ►Керамичка шолја  JANA
 

Керамичка шолја JANA

Printing Mugs: jana

ОПИС

Керамичка шолја 
Капацитет до 370 mL

ЦЕНА:

340 ден. + ддв (без печатење)

БОЈА:

жолта, портокалова, црвена, сина, сива и црна

ВИД НА ПРИНТ

тампон печат

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

20 

МЕНИ