► Промотивен рекламен материјал ►Керамичка шолја  MOKA
 

Керамичка шолја MOKA

Printing Mugs: moka

ОПИС

Керамичка шолја 
Капацитет до 270 mL

ЦЕНА:

290 ден. + ддв (без печатење)

БОЈА:

бела, црвена и тегет

ВИД НА ПРИНТ

сито

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

20 

МЕНИ