► Промотивен рекламен материјал ►Керамичка шолја  MONA
 

Керамичка шолја MONA

Printing Mugs: mona

ОПИС

Керамичка шолја за сублимација.
Бела шолја со внатрешност во боја.
Фул колор принт.
Капацитет до 350 mL

ЦЕНА:

290 ден. + ддв (без печатење)

БОЈА:

црвена, плава, зелена и црна 

ВИД НА ПРИНТ

сублимација

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

20 

МЕНИ