► Промотивен рекламен материјал ►Керамичка шолја  NADA
 

Керамичка шолја NADA

Printing Mugs: nada

ОПИС

Керамичка шолја 
Капацитет до 360 mL

ЦЕНА:

340 ден. + ддв (без печатење)

БОЈА:

жолта, зелена и тегет 

ВИД НА ПРИНТ

сито и тампон печат

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

20 

МЕНИ