► Промотивен рекламен материјал ►Керамичка шолја  KLOI
 

Керамичка шолја KLOI

Printing Mugs: kloi

ОПИС

Керамичка шолја 
Капацитет до 370 mL

ЦЕНА:

340 ден. + ддв (без печатење)

БОЈА:

зелена, жолта,  беж, сива и црвена

ВИД НА ПРИНТ

тампон печат

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

20 

МЕНИ