► Промотивен рекламен материјал ► Столен часовник HANAMI ECO
 

Столен часовник
HANAMI ECO

Printing desk clock: Hanami ecо

ОПИС:

Столен часовник од бамбус со аларм и држач за пенкала

ЦЕНА:

1.200ден. + ддв (без печатење)

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

5

МЕНИ