► Промотивен рекламен материјал ► Столен часовник PREGO
 

Столен часовник PREGO

Printing desk clock : Prego

ОПИС:

Столен часовник од бамбус со дигитален дисплеј за бежично полнење.

ЦЕНА:

1.550 ден. + ддв (без печатење)

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

5

МЕНИ