► Промотивен рекламен материјал ► Столен часовник TRENTO
 

Столен часовник TRENTO

Printing desk clock : Trento

ОПИС:

Столен часовник од бамбус со wireless полнење, micro usb кабел

Димензија:

7 x 6.8 x 15см

ЦЕНА:

1.450 ден. + ддв (без печатење)

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

5

МЕНИ